13.5.08

2 μήνες μετά

από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και κάθομαι στο τραπέζι της κουζίνας μας. Το ρολόι από την γειτονική εκκλησία χτυπάει 12 και κάθομαι μπροστά στο Dellάκι μου για να γράψω τις πρώτες εντυπώσεις για την καινούρια μας ζωή.

Στη δουλειά τα πράγματα είναι περίπου όπως τα περίμενα. Ίσως λίγο χειρότερα από την άποψη ότι ο δαίμονας του κακού σχεδιασμού των έργων πληροφορικής, έχει χτυπήσει και εδώ και ίσως το έργο στο οποίο δουλεύω είναι από τα πιο "σατανικά" έργα του ! :D Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι εδώ τα "deadlines" δεν είναι και τόσο dead ! Κάθε άλλο μάλιστα, παραείναι ελαστικά ! Με ένα mail που λέει ότι απλά έχω πήξει και δεν προλαβαίνω παίρνεις παράταση.

Οι συνεργάτες μου στη δουλειά είναι από όλα τα μέρη του κόσμου ! Κούβα, Κίνα, Γερμανία, Αυστρία, Νιγηρία, Καναδά, Ινδία (δεν λείπουν από κανένα ΙΤ οι άτιμοι :) )... έχουμε και 1 Ελβετό ! Είναι αρκετά ενδιαφέρον να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους από όλο τον πλανήτη και να μαθαίνεις για τα προβλήματά τους και τον τρόπο σκέψης τους !!

Α, για τους μισθούς δεν έχω και πολλά να πω. Είναι πολύ μεγάλοι ! και είναι για όλους μεγάλοι !! Σου δίνουν τόσα χρήματα ώστε να μην ανησυχείς καθόλου για τα βασικά (και όχι μόνο). Για να σας δώσω να καταλάβετε, με ένα μισθό μου, μπορούσαμε να πληρώσουμε 3 μήνες ενοίκιο (2 εγγύηση και 1 που τρέχει) και να πάρουμε όλα τα βασικά έπιπλα για το σπίτι και φυσικά μια πολύ ωραία espressιέρα :)...

Βέβαια έχεις και πολλές ευκαιρίες να ξοδέψεις τα χρήματά σου, όπως να πάρεις μια Πόρσε με leasing ;-) η οποία κοστίζει το 15% του μέσου μηνιαίου μισθού !! Γιαυτό κυκλοφορούν τόσες Πόρσε στο δρόμο... Όσα Toyota στην Ελλάδα περίπου ;-).

Το σπίτι μας, είναι σε μια υπέροχη τοποθεσία (όπως και οι περισσότερες στην πόλη), και σιγά οι κούτες μεταμορφώθηκαν σε ωραία έπιπλα, αλλά χρειαζόμαστε μερικά ακόμα :). Η καλωδιακή μας σύνδεση στο internet ήταν έτοιμη σε 3 μέρες από την αίτηση, και ο ασύρματος ρουτεράκος, μας ήρθε σε 2 μέρες από την online παραγγελία !!

Και φυσικά ξεκίνησα προπονήσεις μπάσκετ σε μια ομάδα της Ζυρίχης ;-). Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι λένε στο χωριό μου !

Σας αφήνω τώρα γιατί, 1) Τελείωσε ο καφές !! και 2) πρέπει να πάμε για ψώνια, μιας και σήμερα έχουμε να πάμε σε ένα φίλο μας που έχει πάρτυ γενεθλίων !!. Η Ελληνική κοινότητα εδώ είναι αρκετά μεγάλη και ήδη έχουμε κάνει αρκετές γνωριμίες :D

----------------
Now playing: Armin van Buuren - A State Of Trance Episode 352
via FoxyTunes

2 σχόλια:

GA είπε...

Ante pali oi porsche me to leasing..vre kako pou exoume pathei me dautes!Eixes k sto xwrio sou porsche vre??
To astraki, to ksexasame???!?!?

Lego είπε...

Ναι έχεις δίκιο με τις Πόρσε... Καλύτερα να πάρουμε ΤΤ :P.
Όσο για το GCT φυσικά και δεν το ξεχάσαμε !!! Αν θυμάσαι χτες πάλι για αυτό συζήταγα...