6.9.07

Χάσαμε ... και τι έγινε; (Ευρωμπάσκετ μέρα 3)

Ελλάς ολέ ολέ !
Ναι δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Τελείωσε αυτό πέρασε. Κοιτάμε τι έφταιξε και σίγουρα εκείνοι που πρέπει, το πήραν το μήνυμα και θα λάβουν τα μέτρα τους. Όσο για τους γραφικούς που τα ξέρουν όλα και έχουν γνώμη ακόμα και στο κουτσάρισμα της ομάδας, ένα έχω να πω. Κανείς δε νοιάζεται για τη γνώμη σας και τις εξυπνάδες που λέτε. Αφήστε αυτούς που ξέρουν και σας έχουν αποδείξει πόσο καλά ξέρουν... να κάνουν τη δουλειά τους !

Οι Ρώσσοι πάντως είναι πολύ βελτιωμένη ομάδα, αλλά έχουν τον ξενόφερτο αδύναμο κρίκο ;) Παραλίγο να το γυρίσει χθες μόνος του το παιχνίδι ο J.R. αλλά ο Μιχάλης δεν έβαλε το ελεύθερο τρίποντο και... Αν το έβαζε, σήμερα θα λέγαμε άλλα...

Και τώρα η Ισπανία ! Η πληγωμένη Ισπανία που έχασε από τους ... Κροάτες !!! Αυτή ήταν έκπληξη και μεγάλη μάλιστα. Έτσι για να καταλάβουν κάποιοι ότι σε αυτή τη διοργάνωση, όλοι (ή σχεδόν όλοι) μπορούν να τους κερδίσουν όλους, με ότι αυτό συνεπάγεται. Για τη νίκη του Ισραήλ απέναντι στη Σερβία, να πω ότι το είχα προβλέψει ; Αν θέλετε το πιστεύετε, εγώ αισθάνομαι δικαιωμένος :)

Αυτά για την ώρα γιατί έχω ήδη σχολάσει και είναι ώρα να την κάνω :)


Δεν υπάρχουν σχόλια: